In the Box -kuvaus

Etsitkö jotain vähän erilaisempaa kuvausideaa? In the Box -kuvaus on huippuhauska kuvauskokemus!

In the Box -kuvaus on hauska ja luova tapa tuoda esiin kuvattavien persoonallisuutta. Lapset rakastavat leikkiä laatikossa!

Koko In the Box -kuvaus toteutetaan ihan oikeassa laatikossa. Kuvauksen jälkeen luon teille kauniin, persoonallisen ja yksilöllisen kuvakollaasin, jonka voitte teettää hienoihin kehyksiin koristeeksi seinälle ja puheenaiheeksi sukulaisten ja ystävien kesken.

In the Box -kuvaus sopii lapsille ja myös perheen lemmikeille. Tällä hetkellä minulla on käytössä vain pieni laatikko, joten valitettavasti In the Box -perhekuvauksia en pysty tällä hetkellä tekemään.

Voimme ideoida kuvausta yhdessä ja miettiä sopivia rekvisiittoja. Voit tuoda kuvaukseen halutessasi mukanasi omaa rekvisiittaa – esimerkiksi sellaista mikä tuo lapsesi tai lemmikkisi persoonallisuutta esiin. Muista, että In the Box -kuvauksessa voit heittää luovuutesi valloilleen!

Mikä on In the Box -kuvaus?

In the Box -kuvauksessa otetaan kuvia ihan oikeassa noin 70x70x40 cm laatikossa. Kuvauksen jälkeen taikuus alkaa! Luon teille ainutlaatuisen taideteoksen.

Kuinka monta ihmistä kuvaukseen voi osallistua?

Kuvaukseen osallistuvien ihmisten määrällä ei ole rajaa. Yhtä aikaa laatikkoon mahtuu 1-3 lasta. Koska kuvista tehdään kuvakollaasi, voidaan jokainen kuvaukseen osallistuva kuvata erikseen.