In the Box -kuvaus

Etsitkö jotain vähän erilaisempaa kuvausideaa? In the Box -kuvaus on huippuhauska kuvauskokemus!

In the Box -kuvaus on hauska ja luova tapa tuoda esiin kuvattavien persoonallisuutta. Lapset rakastavat leikkiä laatikossa ja aikuiset myös! Koko perhe voi päästää luovuutensa valloilleen, ottaen kuitenkin laatikon rajat huomioon.

Koko In the Box -kuvaus toteutetaan ihan oikeassa laatikossa. Kuvauksen jälkeen luon teille kauniin, persoonallisen ja yksilöllisen kuvakollaasin, jonka voitte teettää hienoihin kehyksiin koristeeksi seinälle ja puheenaiheeksi sukulaisten ja ystävien kesken.

In the Box -kuvaus sopii kaikille – lapsille, aikuisille ja myös perheen lemmikeille – koko perheelle, miksei vaikka koko suvulle!

Studioltani löytyy jonkin verran kuvauksiin sopivaa rekvisiittaa. Voimme ideoida kuvausta yhdessä ja miettiä sopivia rekvisiittoja. Voit tuoda kuvaukseen mukanasi myös omaa rekvisiittaa – esimerkiksi sellaista mikä tuo sinun, lapsesi, perheesi tai lemmikkisi persoonallisuutta esiin. Muista, että In the Box -kuvauksessa voit heittää luovuutesi valloilleen!

Mikä on
In the Box -kuvaus?

In the Box -kuvauksessa sinusta ja perheestäsi tai ystävistäsi otetaan kuvia ihan oikeassa 120x120x60 cm laatikossa. Kuvauksen jälkeen taikuus alkaa! Luon teille ainutlaatuisen taideteoksen. Kuvakollaasin lisäksi saatte jokaisen kuvan myös yksittäisenä tiedostona.

Miksi In the Box -kuvaus maksaa enemmän?

Tämä ei ole tavallinen kuvaus. Kuvaus itsessään kestää yleensä 30-90 min. Suurin työ alkaa vasta kuvauksen jälkeen. In the Box -kuvakollaasi tekemiseen menee aikaa useita tunteja. Mitä enemmän kuvia kuvakollaasiin halutaan, sitä enemmän aikaa sen suunnitteluun ja tekemiseen menee.

Kuinka monta ihmistä kuvaukseen voi osallistua?

Kuvaukseen osallistuvien ihmisten määrällä ei ole rajaa. Yhtä aikaa laatikkoon mahtuu 1-2 aikuista ja 2 pientä lasta. Koska kuvista tehdään kuvakollaasi, voidaan jokainen kuvaukseen osallistuva kuvata erikseen.