You are currently viewing Smash the Cake -kuvaus

Smash the Cake -kuvaus

Smash the Cake -kuvaukset ovat kyllä hauskoja! Aina on pieni jännitys ilmassa mitä lapsi mahtaakaan tuumata kakusta. Tämä suloinen poika poseerasi ensin hienosti ja sitten kakku kehiin ja kakun kimppuun. Useimmiten käy myös niin, että kakku jossain vaiheessa kuvausta kaatuu, niin kuin kävi tässäkin kuvauksessa. Mutta se ei haittaa, sillä siitä saa hauskoja kuvia, kun lapsi ihmettelee mitä kakulle kävi. Tässä kuvauksessa kakku onneksi säilyi kaatumisesta suht ehjänä, niin saimme kipattua sen takaisin alustalle ja kuvaus jatkui vielä vähän aikaa.

Smash the Cake -kuvaus eroaa tavallisesta lapsikuvauksesta lähinnä kakun ja sotkun osalta. Ensin kuvataan lapsi ilman kakkua, tämän jälkeen lapselle voi vaihtaa vaatteet tai vähentää vaatteita. Sen jälkeen lapselle annetaan kakku eteen ja katsotaan mitä tapahtuu. Jos lapsi arkailee kakun kanssa, lasta kannustetaan maistamaan kakkua. Joskus lusikka auttaa, jos lapsi ei halua sotkea käsiään. Smash the Cake -kuvauksen voi toteuttaa kesällä myös ulkona.

Smash the Cake -kuvauskakun voi tilata kauttani. Yhteistyökumppanini Pinjan Kakut loihtii kauniin kuvauskakun. Haen kakun Pinjalta ennen kuvausta studiolle tai kuvauspaikalle ja vien kakun pois kuvauksen jälkeen. Vanhempien tehtäväksi jää vain lapsen putsaaminen kuvauksen jälkeen.