You are currently viewing Smash the Cake -kuvaus – 1 v kaksostytöt

Smash the Cake -kuvaus – 1 v kaksostytöt

Voi vitsit! Tätä kuvausta olin odottanut! Järjestin vuoden alussa Facebook-sivullani kilpailun, jossa palkintona oli Smash the Cake -kuvaus. Palkinnon voittivat nämä suloistakin suloisemmat kaksostytöt! Tämä oli muuten myös ensimmäinen kaksoskuvaukseni.

Alkuun kuvasimme tytöt ilman kakkua kauniit röyhelömekot päällä ja sitten riisuimme mekot ja päästimme tytöt kakun kimppuun. Tässä kohtaa tuli hyvin esille tyttöjen pienet luonne-erot – toinen oli kakusta innoissaan ja toinen katseli vähän kulmia kurtistaen mikä tämä juttu oikein on. Pienen avustamisen jälkeen molemmat tytöt kuitenkin pääsivät kakkua maistamaan. Lopuksi kakulle kävi vähän huonosti, kun se kaatui, mutta eipä haitannut – kaatuminen oli ihan odotettavissa.

On myös ihanaa, että alkukesälle on tiedossa muutama Smash the Cake -kuvaus lisää. Jos vain sää sallii, niin seuraavat kuvaukset toteutetaan ulkona. Jos innostuit Smash the Cake -kuvausteemasta ja haluat omalle lapsellesi (tai miksei vaikka itsellesi) kakkukuvaukset, laita viestiä!