Mari Rajaniemi

Rakkaudesta valokuvaukseen

Kiva kun tulit sivuilleni! Olet lämpimästi tervetullut.  Tutustu rauhassa sivuihini. Olen koonnut sivuilleni tietoa kuvauspalveluistani. Jos tutustumisesi jälkeen olet sitä mieltä, että olen oikea kuvaaja sinulle ja haluat varata ajan kuvaukseen tai kysyä lisätietoja, laita viestiä. Vastaan sinulle mahdollisimman pian.

Kuka?

Olen valokuvaaja Lahdesta ja sivutoimisena ammattikuvaajana olen toiminut vuodesta 2016 lähtien ja yrittäjänä vuodesta 2006.

Mitä?

Kuvaan ihmisiä ja eläimiä vauvasta vaariin – ikuistaen ihania muistoja. Valokuvaamisesta minulla on yli 10 vuoden kokemus, asiakaskuvauksia olen tehnyt pian 4 vuotta.

Missä?

Pieni studioni sijaitsee Harjulankadulla, Lahdessa. Kuvauksia toteutan studiollani, miljöössä ja vastasyntyneen lifestylekuvauksia myös asiakkaan kotona.

Lemmikit

Kotoani löytyy kaksi eurasier rotuista koiraa Helmi & Sissi. Koirista minulla on myös pitkä kokemus, ensimmäisen koirani sain vuonna 1995. Olen myös kasvattanut useamman pentueen.

Kuvaamisen lisäksi

Harrastan lenkkeilyä ja retkeilyä. Käyn usein elokuvissa ja teatterissa. Tykkään laittaa hyvää ruokaa ja leipoa.

Tyylini

Kuvaajana pyrin ottamaan asiakkaani toiveet mahdollisimman hyvin huomioon. Kuviini haen tunnetta, hyvää valoa ja kaunista sommittelua. Tyylini on selkeä ja yksinkertainen. Parhaimmat kuvat syntyvät usein juuri silloin, kun kameralle ei poseerata, vaan ollaan vain aidosti.

Kuvaukset

Asiakkaiden kokemuksia

Olin ensimmäistä kertaa odotusajanvalokuvauksessa joten minulla oli hieman jännittynyt olo mutta Marin mukava olemus ja rento tyyli helpotti oloani.

Valokuvaajan varmat ja hellät otteet vauvan kanssa tekivät vaikutuksen. Kuvat olivat toiveitteni mukaisia, hyvin kauniita. Valo oli kaunis.

Kuvaustilanne oli rento ja hauska. Todella mukava päivä ja kuvaaja sai meidän jännittyneen olon nopeasti helpottamaan. Kuvat on erinomaisia.

Kiitos paljon upeista kuvista, ne ovat aivan ihania muistoja pienestä tytöstämme!

Vastasyntyneen kuvaus kotona tuntui luontevammalta vaihtoehdolta kuin studiossa kuvaaminen. Kuvaaja ja avustaja käsittelivät hienosti sekä vastasyntynyttä että vanhempaa sisarusta. Kuvaus toteutettiin rauhallisessa tunnelmassa vauvan tahtisesti ja yhdessä ideoiden. Kuvista tuli loistavia!

Erittäin hyviä ja ihania kuvia tuli, iloisia ilmeitä ja tilanne kuvia – nehän ne on parhaimpia!

Hyvin osaa toimia pienten lasten kanssa!

Ihania kuvia meidän 1-vuotiaasta.

Voi että, aivan ihania kuvia!

Uutta Instagramissa